O Nama

Kamenorezac i izrada nadgrobnih spomenika Kruševac
Gajić Granit

Kamenorezac i izrada nadgrobnih spomenika Kruševac
Gajić Granit

Postojimo preko 20 godina, uz povoljne cene, kvalitetnu izradu, poštovanje dogovora i rokova. Naša garancija kvaliteta su preporuke i preko 1000 zadovoljnih kupaca.
Ukratko

Delatnost firme Kamenorezačka radnja Gajić Granit Kruševac – Krvavica je izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica, obrada i ugradnja granita i mermera za upotrebu u građevinarstvu – uređenje enterijera i exterijera (oblaganje stepenika, podova i fasada granitnim i mermernim pločama, izrada radnih ploča za kuhinjske elemente, podprozorskih lajsni…).

Kamenorezačka radnja Gajić Kruševac – Krvavica nudi pristupačne cene nadgrobnih spomenika kako bi omogućili porodicama da obezbede dostojanstven spomenik po pristupačnim cenama. Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbe.

Profesionalizam99%
Predanost i posvećenost99%
Fleksibilnost u radu99%
Moderne tehnologije obrade99%
Pristup poslovanju sa svim dodatnim uslugama99%

Radimo na postizanju maksimalnog kvaliteta, bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru od granita, o čemu svedoče naše zadovoljne mušterije koje nam se rado vraćaju.​

Kamenorezačka radnja Gajić Kruševac – Krvavica se bavi izradom i modeliranjem svih vrsta prirodnog kamena. Prirodni kamen može veoma efektno da oplemeni enterijer i da unese pravu meru luksuza i ekstravagancije.

Kod nas možete izabrati proizvode za opremanje enterijera kao što su podovi i stepeništa. Usled rastućeg obima posla rodila se ideja o samostalnom uvozu materijala.

Za potrebe sopstvene prerade i prodaje, materijale uvozimo i kupujemo od stalnih dobavljača iz Indije, Kine, Italije, kao i od renomiranih Evropskih firmi, od kojih su neke od njih i vlasnici rudnika u Africi, Brazilu, Indiji…

Izuzetno obučeni kadrovi su spremni da u svakom trenutku odgovore na Vaše zahteve. Sve što radimo je u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu – sve radimo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena – granita. 

Naša radionica, sa svojih 10-ak zaposlenih radnika, sa ponosom ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.

Da bi se održao korak sa modernim vremenom i tehnologijom
koja je njegova osnovna karakteristika, redovno se prate nove forme,
dizajn i iskustva sa svetskih izložbi, sajmova i seminara. 

Profesionalizam i posvećenost

Naš tim srazmerno višedecenijskom iskustvu teži profesionalnom i posvećenom angažmanu u svakom segmentu u procesu izrade nadgrobnih spomenika.

Fleksibilnost u kompletnom poslovanju

Shodno različitim situacijama naš tim fleksibilno pristupa kompletnom procesu poslovanja kako pri izradi spomenika tako i pri izvršavanju ostalih usluga naše kamenorezačke radnje.

Moderne tehnologije obrade granita i mermera

Gajić Granit raspolaže najnovijim tehnologijama obrade granita i mermera te kao takvi imamo mogućnost izvršavanja i najzahtevnijih zadataka pri obradi granita i mermera.

Širok spektar dodatnih usluga

Naša kamenorezačka radnja nudi širok spektar dodanih usluga pri obradi granita i meremra kako nadgrobnih spomenika tako i enterijera i eksterijera Vašeg doma. 

Veliki izbor i vrhunski kvalitet materijala

Bavimo se obradom svih vrsta mermera i granita. Osnovna delatnost nam je izrada nadgrobnih spomenika, sve vrste graviranja na kamenu, izrada i montaža poklopnih ploča, izrada rekonstrukcija i popravka…
Mi smo tu da Vam izadjemo maksimalno u susret.

Potrebna Vam je pouzdana kamenorezačka radnja za izradu nadgrobnog spoemenika?

Budite slobodni i kontaktirajte nas putem telefona / vibera ili whatsapp-a kao i putem Facebook messengera za više informacija.

Katalog / Galerija nadgrobnih spomenika

Pogledajte jedan deo naše galerijae nadgrobnih spomenika i ostalih radova.

Pošaljte upit putem kontakt forme

Ukoliko imate dodatih pitanja budite slobodni i pošaljite upit putem naše kontakt forme.